Testimonials

Testimonials

Hieronder lees je hoe klanten het samenwerken met AANPAK hebben ervaren.

Individuele werkplektraining

“We hebben de hele periode goed samengewerkt. Ik heb goede handvatten gekregen om mijn werk een betere structuur te geven.
Pauline, bedankt voor een plezierige tijd en alle hulp.”
Secretaresse, Politie Noord- en Oost Gelderland

“Ik ben tevreden over de manier waarop Pauline de coaching heeft opgepakt. Ze doet dit op een prettige manier, luistert goed en kan goed uitleggen wat het achterliggende probleem is van een bepaalde werkwijze. Ook legt ze duidelijk uit wat het gevolg kan zijn als bepaald gedrag door blijft gaan.”
Zorgcoördinator, Leger des Heils

“Om een creatieve geest zoals ondergetekende in toom te houden moet je van goede huize komen. Bij Pauline kreeg ik de ruimte…. tegelijkertijd wist ze mij te sturen door de wirwar van het opzetten van een administratie, planning en uitdagingen. De goede aanpak op maat voor mij.”
Caroline van Ockenburg, Carolines Creative Concepts

”Voordat ik de hulp van Pauline inschakelde had ik geen overzicht over mijn werk. Als uitvaartondernemer ben ik voortdurend bezig met nieuwe opdrachten, waardoor ik aan veel opvolgzaken niet toekwam en ik het nare idee had steeds achter de feiten aan te lopen. Het was voor mij nodig mijn timemanagement te verbeteren en beter prioriteiten te leren stellen. Ik realiseerde me dat ik dat niet alleen zou kunnen. Al tijdens onze eerste ontmoeting kreeg ik enorm veel energie; ze gaf me het gevoel dat er licht was aan het eind van de tunnel.
Ik heb nu overzicht over mijn lopende zaken, plan mijn werk beter in en ik kan mijn spullen sneller terugvinden. Ook zijn mijn kasten nu praktisch ingericht. De adviezen die Pauline mij in de loop van de tijd heeft gegeven, zingen regelmatig door mijn hoofd.
Ik vind Pauline een prettig persoon. Ze luistert en kijkt goed en ze analyseert snel. Ze geeft haar tips en adviezen zonder belerend te zijn. Pauline is professioneel en bescheiden. Daarnaast straalt ze rust uit. Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren.”
Nolet Bult, Nolet Uitvaartbegeleiding

“Ik ben zeer tevreden over deze training. Ik werk weer vanuit overzicht en zorg ervoor dat ik mijn afspraken en werkplanning ‘uit mijn hoofd’ haal en in mijn planner zet. De training heeft me inzicht gegeven in het ordenen van zaken vanuit mijn mailbox.
Het is een echte aanrader voor mensen die willen weten hoe ze hun werk moeten plannen.”
Trainee

Werkplektraining Het Betere Werken!

“Ik kreeg een spiegel voorgehouden t.a.v. mijn handelen. Ik verwerk mijn e-mail nu écht anders.
Ik vond de werkplekbegeleiding erg prettig. Pauline geeft een goed beeld/ reflectie van wat ze hoort en ziet.”
R. van Leeuwen, Provincie Overijssel

“De training heeft mij bewust gemaakt van de noodzaak om mijn gedrag (v.w.b. het organiseren en het uitvoeren van mijn werk) te veranderen. De manier waarop ik mijn werk aanpak (e-mailbeheer, werkplanning) heb ik veranderd van reactief naar ‘voorkantsturing’. Ik laat anderen niet meer bepalen hoe mijn werkdag eruit ziet.
Sterke punten van de training vind ik o.a. de combinatie van theorie en praktijk (waardoor verbeteringen meteen in gang worden gezet) en het doorvragen naar de drijfveren van mijn eigen handelen.
Pauline heeft mij hierbij prettig begeleid.”
M. Bijleveld, Provincie Overijssel

“Ik heb n.a.v. de training mijn e-mailgedrag verbeterd en ik ben beter gaan plannen. Ik houd nu bewust tijd vrij voor onverwachte klussen.”
Medewerker, Provincie Overijssel

Het Betere E-mailen!

“Pauline kijkt in haar training naar de praktijk van de deelnemers en ontdekt hierdoor wat ze nodig hebben. Door te confronteren met praktijksituaties ‘verleidt’ ze de deelnemers tot leren.
Doordat ze zorgt voor een respectvolle, prettige sfeer in de groep, krijgt iedereen de kans zijn of haar persoonlijke doelstelling te bereiken.”
M. van Rinsum, Universiteit Twente

“Pauline is een heel prettige trainster. Ze geeft de training in een fijn tempo,
maakt gebruik van praktische voorbeelden en geeft handige tips.”
M. Rietman, Universiteit Twente

“De training zorgt voor bewustwording, dat het omgaan met veel mail vooral een organisatorisch probleem is en techniek alleen maar een beperkt hulpmiddel is voor “Beter E-mailen”.
Trainee

“De training is concreet, toepasbaar en up-to-date”
Trainee