Diensten

Kies de AANPAK die bij jou past

Hieronder vind je het aanbod van AANPAK. Mijn dienstverlening is zo opgebouwd dat er voor elke ondernemer, manager, medewerker of team en voor elk budget een passend aanbod is. Kies de AANPAK die bij jou past!

Groepstraining

Wil jij samen met je team of een groep medewerkers aan de slag? Bijvoorbeeld om op een goede manier hybride te gaan werken? Of wil je jullie werkgewoontes of de manier waarop jullie met de beperkte tijd omgaan verbeteren? Of wil je jullie e-mailgedrag en -vaardigheden verbeteren?
Dan kies je voor de groepstrainingen en workshops Hybride Werken de Baas!, Je Tijd de Baas! of Je E-mail de Baas!

Live online training

Wil jij met je team of een groep medewerkers vanaf ieders eigen (thuis-)werkplek een training of workshop volgen? Om reistijd te besparen? Om locatiekosten te vermijden? Om collega’s die aan huis gebonden zijn ook te kunnen laten deelnemen?
Dan is een interactieve live online training of workshop wat jij zoekt.

Individuele werkplekcoaching

Wil jij efficiënter werken op je (thuis-)werkplek? Wil jij je werk op een slimmere manier gaan doen, maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? Heb je het gevoel dat je te weinig grip hebt op je werk omdat je steeds wordt ingehaald door de waan van de dag? En wil je daarin met de hulp van een professional definitief verandering brengen? Kies dan voor individuele werkplekcoaching.

Werkplekanalyse

Ben je op zoek naar enkele snelle efficiencytips die specifiek in jouw werksituatie en op jouw werkplek van toepassing zijn? En wil je daarmee zelf aan de slag gaan? Dan is een persoonlijke werkplekanalyse echt iets voor jou.

Plan van AANPAK

Wil jij zelfstandig aan de slag gaan om je werkplek op orde te brengen? Wil je weten waar en hoe je het beste kunt beginnen en welke stappen je moet zetten om dat doel te bereiken? En wil je daarbij geen persoonlijke begeleiding maar vind je het wel prettig om aan de hand van een beproefd stappenplan door een professional op het juiste spoor te worden gezet? Dan is het Plan van AANPAK iets voor jou.