Diensten

Kies de AANPAK die bij jou past

Hieronder vind je het aanbod van AANPAK. Mijn dienstverlening is zo opgebouwd dat er voor elke ondernemer, manager, medewerker of team en voor elk budget een passend aanbod is. Kies de AANPAK die bij jou past!

Groepstraining

Wil jij samen met je team of een groep medewerkers aan de slag om jullie e-mailgedrag en -vaardigheden, jullie werkgewoontes of de manier waarop jullie met de beperkte tijd omgaan te verbeteren? Dan kies je voor de groepstrainingen en workshops Het Betere Werken! of Het Betere E-mailen!

Individuele werkplekcoaching

Wil jij efficiënter werken op je kantoorwerkplek? Wil jij je werk op een slimmere manier gaan doen, maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? Heb je het gevoel dat je te weinig grip hebt op je werk omdat je steeds wordt ingehaald door de waan van de dag? En wil je daarin met de hulp van een professional definitief verandering brengen? Kies dan voor individuele werkplekcoaching.

Online training

Wil jij in je eigen tempo leren meer uit jouw werkdagen te halen? Wil jij waar en wanneer het jou uitkomt inloggen in een online trainingsomgeving om te leren hoe jij meer grip krijgt op je werk en betere resultaten behaalt? Maar wil je ook de begeleiding van een professional om de verbeteringen in de praktijk te brengen? Dan is de blended training ‘Haal meer uit je werkdag’ wat jij zoekt.

Werkplekanalyse

Ben je op zoek naar enkele snelle efficiencytips die specifiek in jouw werksituatie en op jouw werkplek van toepassing zijn? En wil je daarmee zelf aan de slag gaan? Dan is een persoonlijke werkplekanalyse echt iets voor jou.

Plan van AANPAK

Wil jij zelfstandig aan de slag gaan om je werkplek op orde te brengen? Wil je weten waar en hoe je het beste kunt beginnen en welke stappen je moet zetten om dat doel te bereiken? En wil je daarbij geen persoonlijke begeleiding maar vind je het wel prettig om aan de hand van een beproefd stappenplan door een professional op het juiste spoor te worden gezet? Dan is het Plan van AANPAK iets voor jou.

Gratis eZine

Wil je regelmatig nieuwe tips en inspiratie ontvangen om meer uit je werkdag te halen? Neem dan nu een gratis abonnement op AANPAKKEN! Je ontvangt dan elke 3 weken het eZine in je mailbox. Meld je aan door je voornaam en e-mailadres in te vullen in het inschrijfvak rechtsboven aan deze pagina.