Hybride Werken de Baas!

Training Hybride Werken de Baas!

Steeds meer organisaties gaan over op hybride werken, waarbij structureel deels op kantoor wordt gewerkt en deels vanuit huis of een andere plek.

Maar ondanks dat de techniek deze manier van werken inmiddels prima mogelijk maakt, blijkt de omschakeling naar hybride werken voor medewerkers in de praktijk toch niet altijd even gemakkelijk te zijn.

Het goed plannen van de werkzaamheden is extra belangrijk geworden, de werk-privébalans staat onder druk, gebrekkige concentratie verlaagt de productiviteit en het onderling contact van collega’s moet meer gestructureerd worden.

Tijdens de training Hybride Werken de Baas! worden concrete handvatten aangereikt om beter grip te krijgen op de werksituatie van hybride werken.
De inhoud van de training wordt aangepast aan de specifieke situatie van de organisatie en de wensen van de deelnemers. Thema’s die aan de orde (kunnen) komen zijn: in verbinding blijven met collega’s, de ideale dag- en weekindeling, omgaan met afleiding, werken met focus, de thuiswerkplek, scheiding van werk en privé, e-mailmanagement en energie, stress & balans.
En er worden sowieso praktische tips gedeeld om slim hybride te werken.

De training is geschikt voor iedereen die hybride werkt/ gaat werken en die meer uit die hybride werkdagen wil halen.

Desgewenst kan de plenaire training worden aangevuld met individuele werkplekbezoeken, zodat ook goed kan worden ingegaan op de persoonlijke situatie van de deelnemers.

Wat levert het op?

De praktische tips die worden aangereikt kunnen meteen in de praktijk worden toegepast. Dat zorgt voor:

  • verbeterde samenwerking binnen het team
  • betere scheiding tussen werk en privé
  • met focus kunnen werken
  • goede planningsvaardigheden
  • controle over het werk en de eigen werkzaamheden
  • rust ervaren bij het uitvoeren van het werk
  • werkplezier

Klik hier als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor Hybride Werken de Baas! in jouw organisatie.