Klanten

Klanten

Aanpak werkt met mensen die goed zijn in hun vak. Het zijn professionals die bijvoorbeeld werkzaam zijn als HR-adviseur, beleidsmedewerker, uitvaartondernemer, huisarts, administratief medewerker, servicemedewerker, secretaresse, psycholoog, pleegzorgbegeleider, financieel dienstverlener, zorgcoördinator of coach.

Mijn klanten zijn gedreven mensen die hard werken. Toch vragen ze zich steeds vaker af of het niet mogelijk is hun werk slimmer en efficiënter te doen.

Herken jij jezelf in één van deze scenario’s?

Je hebt het gevoel dat je steeds achter de feiten aanloopt. Je werkt ontzettend hard, maar toch heb je het gevoel dat het nooit genoeg is. Je hebt geen grip op je werkdag omdat je steeds weer wordt ingehaald door de waan van de dag. De achterstanden in je werk geven je een onrustig gevoel. Het laat je niet los, waardoor je ook ’s avonds en in het weekend nog aan je werk denkt. Dat zorgt voor stress.

Je mailbox is overvol. Hoe hard je ook werkt, het lukt je niet je e-mail onder controle te krijgen. Het lijkt soms of je hele werkdag bestaat uit het zoeken naar, het versturen van en het reageren op e-mails. Sommige berichten grijnzen je al tijden aan vanuit je inbox, alsof ze je zeggen willen ‘Ik ben jou lekker de baas!’

Je komt niet toe aan je belangrijkste werkzaamheden. Je hebt een drukke baan met veel verschillende werkzaamheden. Je vindt het lastig te bepalen waaraan je nu echt je aandacht moet besteden, met als gevolg dat je je tijd besteedt aan degene die het hardst om je hulp roept of aan datgene wat je het leukst vindt. Daardoor houd je geen tijd over voor de werkzaamheden die je eigenlijk had willen doen en die op termijn belangrijk voor je zijn.

Je hebt een ongeordende werkomgeving, waardoor je stress en onrust ervaart. Je bent met veel ‘projecten’ tegelijkertijd bezig en daarbij horen nu eenmaal (papieren en digitale) documenten. Maar je hebt geen overzicht en je verliest kostbare tijd omdat je het moeilijk vindt geconcentreerd te blijven met een bureau vol stapels. Het voelt alsof overal taken liggen te wachten tot dat je ze aanpakt of afmaakt. Het snel terugvinden van documenten is bijna onmogelijk. De kwaliteit van je werk lijdt eronder, met frustratie en stress als gevolg.

Wie is gebaat bij samenwerking met AANPAK?

Mensen die hun werk serieus nemen en graag dat doen waar ze goed in zijn. Je werk bestaat -in elk geval deels- uit kantoor- en computerwerkzaam-heden. Je wilt graag slimmer en efficiënter werken, zodat je meer tijd kunt besteden aan het verwezenlijken van je ambities, dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Doorzetters die bereid zijn tijd en energie te investeren in het aanleren van andere werkgewoontes. Je kunt alleen jezelf veranderen en dat weet je. En je realiseert je ook dat je met de hulp van anderen sneller en betere resultaten behaalt en dus eerder de vruchten van je inspanningen plukt.

Je bent gemotiveerd om je te verbeteren. Juist in de huidige economische situatie, waarin vaak steeds minder mensen steeds meer werk moeten uitvoeren, is het van essentieel belang dat je grip op je werk houdt. Je bent bereid te zoeken naar manieren waarop jij je werk slimmer kunt uitvoeren.

Wil jij je werk de baas worden?

Klik hier als je wilt weten op welke manier ik jou kan helpen.