Bedankt voor je aanmelding!

Er is een e-mail naar je gestuurd om je aanmelding te bevestigen. In de e-mail staat een link waar je op moet klikken. Op dat moment is de aanmelding geregistreerd.

Neem nu direct 15 seconden de tijd om je inbox te checken. Je vindt daar een e-mail van Pauline Kanger met het verzoek om je inschrijving te bevestigen.

Je bevestigt je inschrijving door te klikken op de blauwe link in die e-mail.

Zodra je dat hebt gedaan, ontvang je de checklist direct in je inbox.

In de loop van de komende 3 weken ontvang je ook jouw eerste exemplaar van het eZine AANPAKKEN!

Ontvang je geen e-mail waarmee je je inschrijving kunt bevestigen? Dan kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn:

1. De e-mail is vertraagd. Check later opnieuw of de e-mail inmiddels binnen is.

2. Werk je met Gmail? Dan vind je het bevestigingsbericht met als afzender Pauline van AANPAK Werkplektraining & Coaching waarschijnlijk onder de tab ‘Reclame’. Sleep dit bericht naar je tabblad ‘Primair’. Als Gmail je vraagt of je dit wilt doen voor alle toekomstige berichten, klik je op Ja.
Vergeet niet je inschrijving te bevestigen door op de blauwe link te klikken 😉

3. Je spamfilter houdt de e-mail tegen. Zoek in dat geval de mail met als afzender Pauline van AANPAK Werkplektraining & Coaching op in je spamfilter zodat je de mail kunt bevestigen. Doe in dit geval nog een extra handeling om er zeker van te zijn dat je toekomstige mails wel gewoon zult ontvangen: voeg mij als nieuwe contactpersoon toe aan je adresboek of als ‘veilige afzender’ in je spamfilter. (Naam: Pauline Kanger, e-mail: ezine@aanpak.com).

4. Je hebt per abuis je e-mailadres verkeerd ingetypt, waardoor de bevestigingsmail aan dit verkeerde (of zelfs niet-bestaande) adres wordt toegestuurd. In dit geval is de makkelijkste oplossing om jezelf opnieuw in te schrijven via onze site: http://www.aanpak.com

Mail of bel me gerust als het bevestigen van je inschrijving desondanks niet lukt: ezine@aanpak.com of 06-20217508.

Met vriendelijke groet,

Pauline Kanger

AANPAK Werkplektraining & Coaching
www.aanpak.com